TRẢ LỜI về TIN NHANH CỦA BBT CHAMPAKA

Đáng lẻ tôi không viết bài nầy,nhưng BBT Champaka đã khơi động lối trả đòn của tôi,vậy buộc tôi phải viết.Tôi sẵn sàng chờ BBT Champaka luôn cả DHARMA tìm thêm đời TƯ của tôi cứ viết tiếp. DỔHIM
Tôi xác minh rằng tôi có lấy tiền công quỷ của VNCH 384.814$00 không phải là tiền hối lộ,đúng hơn là tiền tham ô,mang theo FULRO tại Campuchia vào tháng 2 năm 1970.Tháng 6,1970 theo lệnh của lãnh đạo là Ông LES KOSSEM cử tôi(lúc đó vừa gắn cấp đại úy trước Dharma) cùng  với 2Thiếu tá +2 đại úy +3trung úy và 3 ha. sĩ quan tất cả là anh em Tây nguyên(chúng tôi đã đồng hóa Quân đội CPC) trở về PLEIKU,VN. tổng cộng là 11 người vơi đoàn quân cũa Campuchia.
Tôi không phủ nhận chính lỗi của tôi bởi tôi trốn trại lính ra phố Pleiku thăm những người đồng hương Căm Phanrang đang làm việc tại đó; hôm trước có cô y tá Chăm ở Thành tin vô trại lính chúng tôi để trợ giúp thuốc men và có mời tôi ra thăm,sau thời gian xa nhà gặp đồng hương mừng quá nên thiếu suy nghĩ,Trong khi trốn trại vẫn còn mặc quân phục và mang cấp bậc nên bị Quan cảnh và Canh sát tuần tra hỗn hợp bắt tái Pleiku tháng 6/70 và giam tại Pleiku 2 tháng.đên cuối tháng 8 tôi bị giải giao về tỉnh BÌNH THUẬN là sở nhiệm cũ của tôi.Gia đình tôi phải nhờ Ông tôi là Cố DB Từ công XUÂN ( lúc còn tại chức) nhờ Ông và một phần nhờ anh em cựu sinh viên Quốc Gia Hành Chánh tại Phan Thiet giúp đở,từ TỘI  DANH bị bắt cải thành tôi danh trở về trình diện (cứ hỏi thử Cậu Từ công Thu hoặc Ong Ong DOROHIM dể biết về thủ tục nây, và hỏi Ong NGUYỄN QUÔC TRƯỜNG ( bạn của  Ô THU và DOROROHIM ) là người giúp đỡ tôi tại tĩnh Bình thuận.hiện đang ở LOS ANG. sẽ rõ hơn.Sau đó gia đình tôi trả đủ số tiền mà tôi lấy cho CP VNCH. ( lúc đó vàng chưa tới 5000$00 một lượng,trị giá hơn 60 lượng vàng ).
Đối với tôi chuyên nầy ko gì là XẤU HỔ, nếu có điều kiên và quyền hạn,tôi sẽ lấy hết tài sản VNCH đem về Fulro, tôi ko bốc lột mồ hôi xương mấu DÂN TỘC CHĂM la dược rồi.. Số tiến nầy tôi ko có tiêu xài trước ngày tôi đi (Cậu THU cũng biết chuyên chuyên nầy bởi ko mang theo hết được đanh phải gửi lại nhà người Chăm tại CHÂU ĐÓC ) tôi ko ngu gỳ đã đào nhiêm  còn mang theo tiền công quỷ nhiều như vậy mà về đầu hàng.Nhưng thôi, chuyện năm xưa ai muốn nói sao cung được.TÔI THÀNH THẬT XIN NHẬN LỖI VỚI DÂN TỘC  và QUÝ VỊ người CHĂM ,XIN THA THỨ CHO TÔI. Cơ hội được bày tỏ  và xin lỗi thế nầy là hạnh phúc cho cuộc đời tôi rồi.Cam ơn BBT Champaka tạo cơ hội nầy,và cám ơn DÂN TỘC CHĂM đã nghe sự bày tỏ của tôi,có tin hay ko tin tôi cũng cám ơn rất nhiều.
Tôi ra đi theo lệnh của Ông LES KOSSEM, trước đó Ông Bá văn Tường qua sự thông báo của Bá Trung Di ( hai nguoi đã chết ) tôi dẫn thêm 2 người là CHÂU VĂN TẦN (đang ở MÃ LAI bây giờ) và BÁO VĂN DANH ( Đã chết khi Pon Pốt chiếm CPC) cung đi mọi chi phí tử Phan Rang qua Đà Lạt  tới Saigon và đến Châu đốc rối mới tới biên giới CPC. (Thiên sanh Thêu biets việc nầy vì có đưa chúng tôi tại bên xe SG và Ô. TẦN hiện còn sống) đươc Ông DI từ Nam vang đón tại biên giới.
Còn QUANG ĐỦ ( Dharma ),ngày xưa sau khi đậu Tú Tài thi vào Đại học và các ngành đều ko đậu vì thời trung học rất kém nhà lại nghèo khổ ko thể vào SAIGON học thêm,trơ lại trường NỘI TRÚ AN PHƯỚC tại Phú nhuận xin làm thiện chí để kiếm cơm qua ngày chư ko hẳn là hy sinh phục vụ,tại đây bê bối và lừa tình một cô gái người Chăm nhẹ dạ sợ mang trách nhiệm nên bỏ trốn qua CPC theo FULRO và còn nhiều lý do khác nữa..chứ ko có lệnh của Ô< KOSSEM,bởi vậy tại building đường MONIVONG--Nam vang.Ô. KOSSEM cho ngồi chơi xơi nước (ai ko tin cứ hỏi Ô Ngụy văn Nhuận ) lý do cón học sinh chưa có chuyên môn gỳ và ko  trải nghiệm ĐỜI.Lúc đó tôi còn ở chung tại building cung anh Đàng năng Giáo,Châu văn Tần,Báo văn Danh và anh Nhuận năm 1970. Sau khi đồng hóa quân đội CPC ,Dharma mang câp bậc Trung úy CPC. và bị thương năm 1971 về điều trị tại BV DÃ CHIẾN BIÊN HÒA , VN ( trương hợp nào bị thương tôi van biết,xin kể sau,) .Khi anh GIÁO chết tại Pháp anh Nhuận mới đề nghị Dharma thay thế,đó là định mệnh may mắn của Dharma chứ ko phải học giỏi rồi được DU HỌC như đã từng rêu rao.Kinh phí học tại Pháp là nhờ xương máu,tinh mang chiến sĩ FULRO ,bởi anh em lảnh tiền một phần giới hạn còn lại sung đương vào tài khoản của FULRO để điều hanh tổ chức.Nhưng ch/sĩ Fulro đều bị Khmer đỏ sát hại ko còn sống sót một người Cham nào cả trong số đó có một đứa em trai của tôi.
Sau khi có học vị TS,Dharma đi làm việc nuôi bản thân và nuôi vợ con mình,có bao giờ nghĩ đến VONG LINH CHIẾN HỮU đã nằm xuống cho mình còn sống và hưởng vinh quang nầy hay chưa? Thử hỏi Dharma có một cái bánh,một trái chuối,môt nén hương hay một vài dòng chữ phân ưu,chia sẻ đến gia đinh những chiến hữu mình chưa? Đang lẻ Dharma phải làm thêm những gỳ hơn nữa cho những người đã nằm xuống hơn là tự hào là nhà KHOA HỌC. Một người lừa THÂY (Ô.Ô…Nhuận,Sang,Ty (hai ông nầ dạy tai trường DUY TÂN ma Dharma là học sinh trung học tại đây), PHẢN BẠN,(người phụ nữ bị lừa TÌNH) và BỐC LỘT XƯƠNG MÁU và TÍNH MẠNG  của các chiến hữu FULRO .Như vậy quý vị và DÂN TỘC Chăm nghĩ thế nào,có ĐỦ TƯ CÁCH là nhà khoa học hay trí thưc ko hả?
Còn những thành viên khác của CHAMPAKA,một số người là hậu sanh đưng bị Dharma ru ngủ hay đung hơn là a dua theo Dharma,đời tư của mây người chẳng ai tốt đẹp lắm đâu,nếu cần tôi sẽ vạch mật từ đời trước nữa cho đến các người.Tôi biết mấy người rành hơn mấy người biết tôi,Nên nhớ rằng tôi là con cháu HỌ TỪ,bởi vậy tôi ko muốn “VẠCH ÁO CHO NGƯỜI XEM LƯNG”.
Mọi người nên giáo dục nhau đừng đẻ tôi khó xử.Riêng DHARMA nếu muôn tôi còn kể nhiều chuyên khác nữa.
Bye,cám ơn.Hen găp.sau.


KIỀU NGỌC QUYÊN
San Jose,CALI.

.

163 thoughts on “TRẢ LỜI về TIN NHANH CỦA BBT CHAMPAKA

 1. I’ve been surfing on-line greater than 3 hours these days, yet I never discovered any fascinating article like yours. It is lovely value sufficient for me. In my view, if all webmasters and bloggers made just right content as you did, the web will likely be a lot more useful than ever before.

 2. 在有效並溫和清理角質的同時,保持肌膚水油平衡,同時提升肌膚光亮度、光滑度和柔軟度,適合倩碧第三號肌膚類型。

 3. CO2激光(CO2 laser / 二氧化碳激光)的波長是10600nm,照射到皮膚上會被皮膚的水份吸收,瞬間將皮膚有問題的組織氣化。CO2激光可以用來消除各種皮膚問題包括疣、癦、痣、脂溢性角化、粉刺和汗管瘤等。當治療後,您的皮膚需要5至10天時間復原。期間保持傷口清潔便可。優點:CO2激光所切割的深度比刮除術較深,亦較精準。可以處理較深層的皮膚問題,例如去除癦、油脂粒、肉粒、疣、珍珠疣、角質增生等。其復原亦較快,減少留下疤痕的機會。它最大的優點在於,能夠進一步減少激光治療過程當中的熱損傷反應,提升了激光治療的安全性,治療過程中幾乎沒有疼痛感

 4. EUBOS 德國儀寶 商品一覽 找品牌 以UrCosme指數高至低排序 第1頁 EUBOS 德國儀寶 化妝品商品一覽,提供 EUBOS 德國儀寶的產品列表,以UrCosme指數高至低排列,共2件,EUBOS 德國儀寶的搜尋結果之第1頁

 5. Write more, thats all I have to say. Literally,
  it seems as though you relied on the video to make your point.
  You obviously know what youre talking about,
  why waste your intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something informative to read?

 6. I absolutely love your blog.. Very nice colors & theme.
  Did you develop this site yourself? Please reply back as I’m
  trying to create my own website and would like to find out where you got this from or
  what the theme is named. Thanks!

 7. Having read this I thought it was rather enlightening.
  I appreciate you taking the time and effort to put this informative article together.
  I once again find myself spending a lot of time both reading and commenting.
  But so what, it was still worth it!

 8. A person essentially assist to make critically articles I’d
  state. This is the very first time I frequented your web
  page and to this point? I amazed with the analysis you made to create this particular post extraordinary.

  Wonderful activity!

 9. Hi there, I found your blog via Google whilst searching for a comparable subject, your website
  got here up, it appears to be like good. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.

  Hello there, simply was alert to your weblog through Google, and found that it’s really informative.
  I am going to watch out for brussels. I’ll
  be grateful should you proceed this in future. Many other people can be benefited from your writing.
  Cheers!

 10. Great goods from you, man. I’ve be aware your stuff previous to and you
  are just extremely wonderful. I actually like what you have got here, certainly like what
  you’re stating and the way through which you say it. You are making it enjoyable and you continue
  to care for to stay it sensible. I cant wait to learn far more from
  you. This is actually a great website.

 11. Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article.
  I’ll be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post.
  I will definitely return.

 12. Hi! Would you mind if I share your blog with my facebook group?

  There’s a lot of people that I think would really appreciate your content.
  Please let me know. Thank you

 13. Asking questions are actually fastidious thing if you are not understanding anything completely, except this paragraph offers good
  understanding yet.

 14. Everyone loves what you guys are usually up too.
  This sort of clever work and exposure! Keep up the superb works guys I’ve included you guys
  to my own blogroll.

 15. I simply could not depart your web site before suggesting
  that I extremely loved the standard information a person provide in your visitors?
  Is gonna be back ceaselessly to inspect new posts

 16. I’m not sure exactly why but this website is loading incredibly slow for
  me. Is anyone else having this problem or is it
  a problem on my end? I’ll check back later and see if the problem still exists.

 17. If some one wants to be updated with most recent technologies after that he must be pay a quick visit this web site and be up to date daily.

 18. I’m amazed, I must say. Seldom do I come across a blog that’s both equally educative and entertaining, and let me tell
  you, you have hit the nail on the head. The issue is something that too few
  folks are speaking intelligently about. Now i’m very happy I found this during my hunt for something regarding this.

 19. Howdy would you mind sharing which blog platform you’re using?
  I’m going to start my own blog soon but I’m having
  a hard time selecting between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and
  Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something unique.

  P.S My apologies for getting off-topic but I had to ask!

 20. Valuable info. Fortunate me I found your website accidentally, and I am stunned why this accident did not happened in advance!

  I bookmarked it.

 21. Hi there just wanted to give you a brief heads up and let
  you know a few of the pictures aren’t loading properly.
  I’m not sure why but I think its a linking
  issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same
  results.

 22. Good blog you’ve got here.. It’s difficult to find excellent writing like yours nowadays.
  I really appreciate people like you! Take care!!

 23. Fantastic goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just too excellent.
  I really like what you have acquired here, certainly like what you’re
  saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still
  take care of to keep it sensible. I can’t wait to read much more
  from you. This is actually a terrific site.

 24. I blog often and I truly appreciate your content. This article has truly
  peaked my interest. I’m going to take a note of your website
  and keep checking for new details about once a week.

  I opted in for your Feed as well.

 25. Hello, I think your site might be having browser compatibility issues.
  When I look at your blog in Ie, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it
  has some overlapping. I just wanted to give you a
  quick heads up! Other then that, terrific blog!

 26. Amazing! This blog looks exactly like my old one!
  It’s on a totally different subject but it has
  pretty much the same layout and design. Great choice of colors!

 27. I was suggested this website by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about
  my trouble. You’re wonderful! Thanks!

 28. You can certainly see your expertise within the
  article you write. The arena hopes for even more passionate writers like you who aren’t afraid
  to mention how they believe. All the time follow your heart.

 29. Can I just say what a comfort to find someone who truly knows what
  they are discussing on the internet. You actually realize how to bring a problem to light and
  make it important. More people should look at this and understand this side of the story.
  I can’t believe you’re not more popular because you most certainly have the
  gift.

 30. Thanks for a marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you might be a great author.
  I will always bookmark your blog and will eventually come
  back from now on. I want to encourage yourself to continue
  your great work, have a nice evening!

 31. Hi! Would you mind if I share your blog with my myspace group?
  There’s a lot of people that I think would really enjoy your content.

  Please let me know. Cheers

 32. I’m not sure why but this weblog is loading incredibly slow for me.
  Is anyone else having this problem or is it a issue on my end?
  I’ll check back later on and see if the problem still exists.

 33. This is the right site for everyone who wishes to understand this topic.
  You know so much its almost tough to argue with you (not that I
  really will need to…HaHa). You certainly put a fresh spin on a topic that has been written about for
  ages. Wonderful stuff, just excellent!

 34. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be actually something that I think I would
  never understand. It seems too complicated and extremely broad for me.
  I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the
  hang of it!

 35. That is a great tip particularly to those new to the blogosphere.
  Simple but very precise information… Appreciate your sharing this one.

  A must read post!

 36. I’ve been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any
  interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me.
  In my opinion, if all webmasters and bloggers made
  good content as you did, the net will be a lot more useful than ever before.

 37. Thanks for a marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you happen to be a great author.
  I will remember to bookmark your blog and will often come
  back in the foreseeable future. I want to encourage you continue your great posts,
  have a nice afternoon!

 38. It’s genuinely very difficult in this full of activity life to listen news on TV, therefore I simply use the web for that purpose, and take the latest information.

 39. Hi, I do believe this is a great web site. I stumbledupon it 😉 I am going to return yet again since i
  have saved as a favorite it. Money and freedom is the greatest
  way to change, may you be rich and continue to guide others.

 40. Hello! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog.
  Is it difficult to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things
  out pretty quick. I’m thinking about making my own but I’m not sure where to begin. Do you have any points or suggestions?

  With thanks

 41. I blog quite often and I seriously appreciate your content.
  This great article has really peaked my interest.
  I’m going to take a note of your blog and keep checking for new details
  about once a week. I opted in for your Feed too.

 42. Heya this is kind of of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I’m starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get
  guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 43. Its such as you read my mind! You appear to know so much approximately
  this, such as you wrote the e book in it or something. I believe that
  you just can do with a few percent to drive the message home
  a bit, however other than that, this is wonderful blog.

  An excellent read. I’ll certainly be back.

 44. Right now it looks like BlogEngine is the top blogging platform available right now.
  (from what I’ve read) Is that what you are
  using on your blog?

 45. Greetings! This is my first visit to your blog!
  We are a team of volunteers and starting a new initiative in a community
  in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done
  a wonderful job!

 46. Since the admin of this web site is working, no
  uncertainty very rapidly it will be famous, due to its feature contents.

 47. Hello, Neat post. There is a problem together with your site in internet explorer, might test this?
  IE still is the marketplace leader and a huge part of folks will miss your wonderful writing because of this problem.

 48. I seriously love your blog.. Excellent colors & theme.

  Did you develop this site yourself? Please reply back as I’m attempting to create my own personal website and want
  to find out where you got this from or exactly what the theme is named.
  Cheers!

 49. I am really enjoying the theme/design of your weblog.
  Do you ever run into any browser compatibility issues?
  A number of my blog audience have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks great in Opera.
  Do you have any suggestions to help fix this issue?

 50. Just wish to say your article is as astonishing.
  The clarity to your submit is simply spectacular and i
  can assume you’re knowledgeable in this subject. Well along with your permission let me to snatch your
  feed to keep up to date with approaching post.
  Thanks a million and please carry on the enjoyable work.

 51. Hello there! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask.

  Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog
  post or vice-versa? My blog addresses a lot of the same topics
  as yours and I feel we could greatly benefit from each other.
  If you are interested feel free to send me an email.

  I look forward to hearing from you! Wonderful blog by the way!

 52. Pretty section of content. I just stumbled upon your web site and
  in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog
  posts. Anyway I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.

 53. After looking at a number of the blog articles on your web page, I honestly like your technique of
  blogging. I book-marked it to my bookmark website list and will be checking back in the near future.

  Take a look at my website too and tell me how you feel.

 54. I believe this is among the so much vital info for me.
  And i am glad studying your article. However want to statement on few general things,
  The web site style is great, the articles is in point of fact excellent :
  D. Good job, cheers

 55. You have made some good points there. I checked on the
  web for more information about the issue and found most people will go along with your views on this web site.

 56. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point.

  You obviously know what youre talking about, why throw away your
  intelligence on just posting videos to your weblog when you could be giving us something informative to read?

 57. Great post. I used to be checking continuously
  this blog and I’m impressed! Extremely useful info particularly the
  final section 🙂 I take care of such info much. I used to be seeking this certain info for a long time.
  Thank you and good luck.

 58. Today, I went to the beach with my kids. I found
  a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell
  to her ear and screamed. There was a hermit crab inside
  and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I
  know this is totally off topic but I had to tell someone!

 59. Excellent post. I used to be checking constantly this blog and I am inspired!
  Extremely helpful information particularly the ultimate part 🙂 I handle such information a lot.
  I used to be seeking this particular info for a very lengthy time.

  Thanks and good luck.

 60. Hmm is anyone else experiencing problems with the images on this
  blog loading? I’m trying to figure out if its a problem on my end or if
  it’s the blog. Any suggestions would be greatly appreciated.

 61. I’ve been exploring for a little for any high quality articles or weblog posts on this
  kind of area . Exploring in Yahoo I ultimately stumbled upon this
  site. Studying this info So i’m glad to show that I’ve a very just right uncanny feeling I discovered just what I needed.
  I such a lot certainly will make sure to don?t fail to remember this site and give it a glance regularly.

 62. I don’t even know how I ended up here, but I thought
  this post was good. I do not know who you are but definitely you are going to a famous
  blogger if you are not already 😉 Cheers!

 63. I have been browsing online greater than three hours lately, but I never discovered any fascinating article like yours.
  It’s pretty value enough for me. Personally, if all web owners and bloggers
  made just right content material as you did, the net will likely be much
  more helpful than ever before.

 64. Howdy! I understand this is sort of off-topic
  but I needed to ask. Does running a well-established blog like yours
  take a lot of work? I am brand new to operating a blog but I do
  write in my diary everyday. I’d like to start a blog so I will be able to share my own experience and
  thoughts online. Please let me know if you have any kind of ideas or tips for new aspiring blog
  owners. Thankyou!

 65. I would like to thank you for the efforts you’ve
  put in writing this blog. I really hope to see the same high-grade blog posts from
  you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has
  encouraged me to get my very own website now 😉

 66. This is very fascinating, You are a very professional blogger.
  I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your magnificent post.
  Also, I’ve shared your website in my social networks

 67. It’s very straightforward to find out any topic on net
  as compared to books, as I found this article at this website.

 68. Hello! Someone in my Myspace group shared this site with us so I
  came to check it out. I’m definitely loving the information. I’m bookmarking and will be
  tweeting this to my followers! Fantastic blog and amazing
  style and design.

 69. We absolutely love your blog and find the majority of your post’s to be exactly I’m looking for.

  Do you offer guest writers to write content for yourself?
  I wouldn’t mind creating a post or elaborating on a few of the subjects you write regarding here.
  Again, awesome web log!

 70. Hey there would you mind letting me know which hosting company you’re utilizing?
  I’ve loaded your blog in 3 completely different web browsers
  and I must say this blog loads a lot quicker then most.

  Can you recommend a good internet hosting provider at
  a honest price? Thanks, I appreciate it!

 71. hello!,I like your writing very much! share
  we be in contact extra about your article on AOL?
  I require a specialist in this house to resolve my problem.
  May be that is you! Looking forward to look you.

 72. I read this piece of writing completely regarding the comparison of most up-to-date and earlier technologies, it’s amazing article.

 73. You are so interesting! I don’t suppose I have read through
  something like that before. So nice to discover someone with some original thoughts on this issue.

  Seriously.. many thanks for starting this up. This website is something that is required on the web,
  someone with a bit of originality!

 74. Good day! This post could not be written any better!
  Reading through this post reminds me of my old room mate!
  He always kept talking about this. I will forward this
  page to him. Fairly certain he will have a good read.

  Thanks for sharing!

 75. Thanks for any other informative web site. Where
  else could I am getting that type of information written in such an ideal way?
  I’ve a challenge that I am just now working on, and I have been on the look out for such info.

 76. My relatives every time say that I am wasting my time here at net, however I know I am getting familiarity
  everyday by reading thes pleasant articles or reviews.

 77. With havin so much written content do you ever run into any issues of plagorism or copyright infringement?
  My blog has a lot of completely unique content I’ve either created myself or outsourced but it
  appears a lot of it is popping it up all over the internet without my authorization. Do you
  know any solutions to help stop content from being ripped off?

  I’d truly appreciate it.

 78. Hello every one, here every person is sharing these know-how, so it’s nice
  to read this blog, and I used to pay a visit this blog all the time.

 79. Unquestionably consider that that you stated. Your favourite reason appeared to be at the internet the simplest factor to
  take into account of. I say to you, I certainly get annoyed while other folks think about
  worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the highest as well as defined out the entire thing without having side-effects
  , folks could take a signal. Will probably be back to get more.
  Thanks

 80. Do you have a spam issue on this blog; I also am a blogger, and
  I was wondering your situation; we have developed some nice
  procedures and we are looking to swap methods with others, be sure to shoot me an e-mail if interested.

 81. Heya i’m for the first time here. I found this board and
  I find It truly useful & it helped me out
  a lot. I hope to give something back and aid others like you helped
  me.

 82. I was recommended this blog by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed
  about my trouble. You are wonderful! Thanks!

 83. Good post. I learn something new and challenging on sites I stumbleupon on a
  daily basis. It will always be interesting to read articles from other writers and use a
  little something from other websites.

 84. Does your blog have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to send you an email.
  I’ve got some suggestions for your blog you might be interested in hearing.
  Either way, great website and I look forward to seeing it grow
  over time.

 85. Have you ever considered about including a little bit more than just your articles?
  I mean, what you say is important and everything.
  But imagine if you added some great visuals or videos to give your
  posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and clips, this blog
  could undeniably be one of the most beneficial in its field.
  Amazing blog!

 86. Wonderful web site. Lots of useful info here. I am sending it to several friends ans additionally sharing in delicious.
  And certainly, thank you for your effort!

 87. I was suggested this website by my cousin. I am not sure
  whether this post is written by him as no one else know such detailed about my trouble.
  You’re incredible! Thanks!

 88. You actually make it appear really easy with your presentation but I to find
  this topic to be actually one thing that I feel I would by no means understand.

  It seems too complicated and very broad for me. I am taking a look forward in your next
  publish, I will attempt to get the grasp of it!

 89. Right here is the perfect web site for everyone who wants
  to find out about this topic. You know a whole lot
  its almost tough to argue with you (not that I really would want
  to…HaHa). You definitely put a brand new spin on a subject which has been discussed for
  many years. Wonderful stuff, just great!

 90. Howdy! I could have sworn I’ve been to this site before but after reading
  through some of the post I realized it’s new
  to me. Anyhow, I’m definitely glad I found it and
  I’ll be book-marking and checking back frequently!

 91. I am not sure where you are getting your information, but good topic.
  I needs to spend some time learning much more or understanding more.
  Thanks for wonderful information I was looking for this information for my mission.

 92. Greate post. Keep posting such kind of info on your page.
  Im really impressed by your blog.
  Hey there, You have done a fantastic job. I will
  certainly digg it and personally recommend to my friends.

  I’m sure they’ll be benefited from this website.

 93. When someone writes an paragraph he/she maintains the thought of a user in his/her mind that how a user can understand it.
  Thus that’s why this piece of writing is great.

  Thanks!

 94. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was curious
  what all is needed to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a
  pretty penny? I’m not very web smart so I’m not 100% sure.

  Any recommendations or advice would be greatly appreciated.
  Thanks

 95. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you
  relied on the video to make your point. You definitely know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us
  something enlightening to read?

 96. Hello There. I discovered your weblog using msn. That is a
  really smartly written article. I’ll be sure to bookmark it and come back to learn extra of your helpful information. Thank you
  for the post. I’ll certainly comeback.

 97. Hi every one, here every person is sharing such
  knowledge, thus it’s good to read this webpage, and I used to go to see this webpage everyday.

 98. Definitely consider that that you stated. Your favourite justification appeared
  to be at the net the simplest factor to understand of.
  I say to you, I certainly get annoyed whilst other folks consider concerns that they just do not know about.
  You managed to hit the nail upon the highest
  and defined out the entire thing with no need side effect , folks can take a signal.
  Will probably be back to get more. Thank you

 99. Definitely believe that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the internet the easiest thing to be aware of.
  I say to you, I certainly get annoyed while people consider worries that they plainly don’t know about.
  You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having side-effects , people could take a
  signal. Will likely be back to get more. Thanks

 100. I’m not positive the place you’re getting your info, but good topic.
  I needs to spend some time studying more or working out more.
  Thank you for fantastic information I used to be looking for this information for my mission.

Leave a Reply

Your email address will not be published.